header banner
Default

Bu rekoru herkes tartışıyor CHZ coin nedir?


Bitcoin ile hayatımıza giren kripto paralar günümüzde normal borsadan daha fazla konuşulmaya başlandı. Özellikle Bitcoin’in değerinin 300 bin TL seviyelerini aşması ve altcoin olarak tanımlanan yüzlerce kripto para biriminde hareketlilik yaşanması insanların bu alanı yönelmesini sağlıyor. Peki son günlerde oldukça popüler hale gelen CHZ coin nedir? CHZ (chiliz) coin ne kadar?

CHZ Coin nedir? – Chiliz

VIDEO:

CHZ’nin yoğun olarak spor ve eğlence platformlarında kullanılan bir dijital para birimi. Ve bu alanda kullanılması için tasarlanmış olması, diğer kripto para birimleri ile arasındaki en büyük fark. İlk olarak 2018 yılında piyasaya sürülen CHZ (Chiliz), Ethereum tabanlı ERC-20 token olarak tanımlanmakta.

CHZ Coin nedir? - Chiliz

Barça, Atlético de Madrid, Paris Saint Germain, Juventus, AS Roma, Galatasaray ve Barcelona gibi dünyanın dört bir yanındaki spor kulüpleri ile anlaşma imzalayan Chiliz’e yatırım yapanlar takımlar üzerinde söz sahibi olma fırsatı yakalıyor.

Sadece normal spor kulüpleri ile sınırlı kalmayan ve e-spor takımları tarafından da tercih edilen bu token ile kulübün forma ve ürünlerinin tasarımlarından, hazırlık maçlarının nerede yapılacağına ve en iyi oyuncunun kim olacağına kadar birçok konuda taraftarlar söz sahibi olabiliyor.

Toplam arzı 8.888.888.888 CHZ olan kripto paranın Mart 2021 itibariyle dolaşımdaki arzı 5,442,094,892 CHZ yani yüzde 61’lik bölümü dolaşımda. İşte “CHZ coin nedir?” sorusunu gündeme taşıyan para biriminin özellikleri bunlar. Gelelim güncel fiyatlarına…

Bitcoin tekrar rekora koşuyor! 54 bin doları aştı

Dünyanın en büyük kripto para birimi Bitcoin, son dönemde yakaladığı yükselişi devam ettiriyor. Sanal para birimi dalgalı piyasaya rağmen yeni bir rekora koşuyor.

CHZ ne kadar? Chiliz neden birden popüler oldu?

VIDEO:

Chiliz (CHZ) neden bir anda gündem oldu? sorusunun cevabı, birçok kişinin tahmin edebileceği üzere değerinin bir anda artması. Yaklaşık 1 ay öncesine kadar 0,023 dolar seviyelerindeydi. Bu hafta atağa geçen CHZ, 0.2655 dolar seviyesine yükseldi. Özellikle 1 Mart itibariyle atağa geçen coin, son 1 hafta içerisinde yaklaşık yüzde 280 değer kazandı.

Son 1 yıldır oldukça düz bir çizgide ilerleyen Chiliz bir anda sıçradı. Yatırım yapan kişilerin çok ciddi kazançlar elde etmesini sağladı. Tabi bu artış sonrasında kripto para, forum ve gruplarında tartışma konusu oldu. CHZ’nin bundan sonraki seyrinin nasıl olacağı merak konusu.

Not: Paylaştığımız veriler 9 Mart 2021 – 16:05 itibariyle geçerlidir. Her saniye değişim yaşandığı için bu yazıyı okuduğunuzda değerlerde ciddi bir farklılık mümkün. 

“CHZ Coin nedir?” sorusunun cevabını verdik. Siz de görüşlerinizi yorumlarda yazabilirsiniz.

Sources


Article information

Author: Dawn Ward

Last Updated: 1698384362

Views: 1281

Rating: 4.7 / 5 (75 voted)

Reviews: 84% of readers found this page helpful

Author information

Name: Dawn Ward

Birthday: 1986-09-16

Address: 05900 Castillo Lakes Apt. 558, Lindsayfurt, NE 55657

Phone: +3897684881791285

Job: Pharmacist

Hobby: Cooking, Raspberry Pi, Lock Picking, Bird Watching, Robotics, Archery, Telescope Building

Introduction: My name is Dawn Ward, I am a tenacious, multicolored, lively, Colorful, unreserved, Gifted, unwavering person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.