header banner
Default

Bitcoin, XRP en Shiba Inu worden gebruikt om Amerikaanse fans van Taylor Swift bioscoopkaartjes te kopen


De ‘Eras Tour’ van Taylor Swift was een overweldigend succes en wordt beschouwd als de meest winstgevende tournee ooit, met een ticketverkoop van maar liefst $1 miljard. Vanwege deze populariteit is er een film gemaakt over de tournee. Liefhebbers kunnen nu ook bioscoopkaartjes voor deze film aanschaffen met diverse cryptocurrencies, waaronder Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Dogecoin (DOGE), Shiba Inu (SHIB) en XRP.

Dit initiatief is tot stand gekomen dankzij een samenwerking tussen BitPay, een crypto-betaaldienstverlener, en bioscoopketen AMC. De film is, net zoals de tournee, een groot succes en heeft al $100 miljoen opgebracht in de voorverkoop. Het biedt een blik achter de schermen van Swift’s wereldtournee.

🌟 Exciting News for Taylor Swift Fans! 🌟

Get ready for the Taylor Swift Eras Tour Movie, an immersive experience that brings you back to all of her unforgettable eras! And the best part? You can now purchase your tickets using cryptocurrency through BitPay on AMC! https://t.co/S7kv8YRVwU

— BitPay (@BitPay) October 12, 2023

Taylor Swift en crypto: Een nieuwe toon in de filmindustrie

De samenwerking van Taylor Swift met AMC heeft haar een bijzonder voordelige positie opgeleverd. Door rechtstreeks met een bioscoopketen te onderhandelen, wordt de traditionele distributie door Hollywood studio’s omzeild. Hierdoor strijkt Swift maar liefst 57% van de kaartverkoopopbrengsten op, een percentage dat in de filmindustrie zelden wordt gezien. Met een prognose van $100 miljoen aan ticketverkopen, kan Swift een bedrag van circa $57 miljoen op haar rekening bijgeschrijven.

Het feit dat kaartjes voor de ‘Eras Tour’ film met cryptocurrencies kunnen worden aangeschaft, geeft een boost aan de erkenning van crypto als legitiem betaalmiddel. Dit kan een stimulans zijn voor mensen om vaker naar cryptocurrencies te grijpen voor hun dagelijkse uitgaven. Echter, het valt nog te bezien in hoeverre de fanbase van Taylor Swift vertrouwd is met het gebruik van crypto.

Crypto wordt steeds meer geaccepteerd

Naast de filmwereld omarmt ook de financiële sector crypto steeds meer. HSBC, een van de grootste wereldwijde banken, kondigde recentelijk aan dat klanten hun hypotheekrekeningen en leningen met cryptocurrencies kunnen voldoen. Deze innovatieve stap is mogelijk gemaakt dankzij een partnerschap met blockchain-betaalbedrijf FCF via hun betalingsplatform FCF Pay.

Gratis 10 euro aan Crypto

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht SHIB of een andere crypto kopen? Dan hebben we geweldig nieuws voor je! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Als je je aanmeldt bij Bitvavo via de onderstaande knop, ontvang je niet alleen 10 euro gratis, maar betaal je ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.

Sources


Article information

Author: James Mendoza

Last Updated: 1698147361

Views: 1358

Rating: 4.8 / 5 (63 voted)

Reviews: 91% of readers found this page helpful

Author information

Name: James Mendoza

Birthday: 1967-05-12

Address: 7247 Klein Wall Suite 872, Charlestown, RI 85080

Phone: +4592462255155891

Job: Event Planner

Hobby: Drone Flying, Mountain Climbing, Poker, Painting, Hiking, Kite Flying, Puzzle Solving

Introduction: My name is James Mendoza, I am a multicolored, frank, priceless, dazzling, risk-taking, vibrant, candid person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.